LEES 'VLEUGELS', KRIJG VLEUGELS!

 

Word je weleens beperkt door je eigen gedachten? Wat is liefde voor jezelf en hoe vergroot je dat? Hoe kan je een vreugdevoller leven leiden? Hierover lees je in mijn verhalenbundel ‘Vleugels’.

De bevrijdende inzichten en praktische oefeningen in mijn boek inspireren om verlangens te ontdekken, nieuwe wegen te bewandelen en je eigen kracht te vinden om meer uit het leven te halen. 

 

Verhalenbundel ‘Vleugels’

Voormalig manager in de multinational ratrace, moeder van twee en levenscoach Baukje ten Herkel was altijd al bezig met meer licht en levensgeluk in haar leven. Vijfentwintig jaar lang deed ze alles van coaching, familieopstellingen en meditatie tot psychedelica, sjamanisme en diepzielduiken. Haar avonturen leidden tot bijzondere, impactvolle ervaringen en soms hilarische situaties.

REVIEWS

“Baukje gooit de boel open, ze schuwt geen enkel persoonlijk issue. Een boek om van te smullen!”

Katja Schuurman, actrice, presentatrice en oprichtster Return to Sender

“Impactvolle jeugdervaringen, uitdagende ouder-kindrelaties, eenzaamheid, leegte en burn-out… Baukje reikt met lichte pen inzichten en heling-methodes aan die voor ons allemaal van toepassing kunnen zijn.”

Tijn Touber, auteur en meditatieleraar

“Wie helemaal zichzelf durft te zijn is vrij en krijgt vleugels. Dit boek is voor eenieder die wil groeien in zichzelf en wil genieten van een leven vol rust, liefde en vertrouwen.”

Toekie van Apeldoorn, coach voor transformatie en Psycholoog des Vaderland