REVIEWS

Ik kan Baukje van harte aanbevelen als coach. In de gesprekken luistert ze heel goed en komt ze snel tot de kern. Door haar lieve en warme persoonlijkheid voelde ik me direct op mijn gemak en had ik snel het vertrouwen om zelfs de niet zo voor de hand liggende zaken bespreekbaar te maken. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ruimte om weer de volgende stappen te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank Baukje.
Mabel Meurs
Business Facing Learning & Development Advisor BP
Ik ben zo dankbaar voor de sessie die ik van Baukje heb gehad. Het was mooi, warm, rustig, diepgaand, terug naar de oorsprong van het gevoel, naar de kern waar ik het antwoord op mijn vraag vond. Mijn vraag was waarom ik zo veel moeite ervaar bij het vragen van ‘geld’, terwijl ik weet dat cliënten graag geld betalen voor geleverde diensten. Ik wilde er graag achterkomen waar dat ‘waardeloze’ gevoel vandaan kwam. Hiermee zijn we aan de slag gegaan, en al na een uur, kwam mijn onverwachte blokkade tevoorschijn. Nu is het aan mij om iets met deze blokkade te doen... Heel veel dank voor jouw liefdevolle aanpak en zeer ‘waardevolle’ sessie.
Fleur
Een week geleden heb ik een wandeling gemaakt met Baukje door het Rotterdamse Kralingse bos. We begonnen met langzaam te wandelen wat in mijn optiek al heerlijk was. Daarnaast werd ik ook een beetje aan het werk gezet. Ze gaf me de opdracht om meer te gaan voelen. Je lijf meer te voelen maar ook door fijne vragen te stellen meer naar je gevoel te kunnen stappen. Door een heel plezierig en prettig gesprek te hebben kwam ik achter veel dingen waar ikzelf nog niet zo bewust van was. Dat zijn mooie inzichten waar ik enorm blij mee ben en waar ik vervolgens ook weer iets mee kan. Baukje weet wat ze doet en doet het met liefde en overgave. Hierdoor voel je je veilig om een echt goed gesprek te hebben en ja, ook over je gevoel. Door de combinatie met de natuur en een prettig gesprek heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld. Ik raad het mensen aan die op sommigen stukken in hun leven vastlopen of meer van hun gevoel willen onderzoeken. De combinatie van een goede wandeling en een goed gesprek met Baukje kan veel verheldering brengen op je vastlopende gebieden in je leven en je gevoel. Zeer waardevol!
Elise
Baukje is a warm, open and empathetic coach. She asks questions in a subtle, direct and sincere way and gives confidence to open up. Already in the first session she ensured that I started looking at certain situations and challenges differently and more positively.
Andre Hageraats
Sales & Partner Manager KPN
Baukje is een kei van een zakelijke coach! Ze weet precies de juiste snaar te raken en tegelijkertijd veiligheid te creëren voor het maken van keuzes. Heerlijk hoe Baukje mij mee heeft genomen op mijn zakelijke reis, waar ik nog dagelijks profijt van heb. Ik kan Baukje ten sterkste aanraden. Ze is de perfecte combinatie van kracht en liefde in een professioneel jasje!
Mylène Duijvestein
Storytelling expert
Ik vond het een erg interessante en intense sessie. Waar ik met mijn vorige coach vooral bezig was met maken en uitvoeren van een plan, heb ik met jou diepere gevoelens aangesproken die me mogelijk verder gaan brengen bij de vraag wat ik wil en waarom. Je doet dat op een niet conventionele, knappe en oprechte manier door goede vragen te stelen en te luisteren. Ik voelde bij jou dat je mij echt voelde, waardoor ik me makkelijker kon openstellen. Ook de wandeling door het bos was daarbij fijn.
Merijn

Wil je een afspraak maken of wil je meer weten over ons aanbod van coaching, trainingen of echte aandacht?

Uiteraard kun je mij ook bereiken via: 
Telefoonnummer: 06-26894255
E-mail: Info@baukjetenherkel.nl