OVER MIJ

Baukje ten Herkel

Baukje de Nekker-ten Herkel is een expert als het gaat om mensen in hun kracht te zetten en eigenliefde te laten ervaren. Ze heeft als coach/trainer de ultieme combinatie door haar jarenlange commerciële ervaring, haar levenswijsheid en haar liefdevolle aandacht en aanwezigheid. Zij laat je voelen wat er te voelen is en brengt je snel tot de kern. Hierdoor komt er gegarandeerd iets wezenlijks in beweging. Want het mooiste dat je kunt worden ben jezelf.

Na jarenlang in de commerciële wereld als o.a. Marketeer bij Heineken en als Managing Director bij Return to Sender te hebben gewerkt, ben ik nu eindelijk mijn droom en missie aan het leven;
als coach/trainer mensen te laten voelen wat er te voelen is en hen zo meer levensgeluk en eigen liefde te laten ervaren.
Dit is waarvoor ik op deze wereld ben gekomen en dat is waarvoor ik wil staan. Mijn gevoel is mijn kracht en ik vertrouw daar volledig op. Ik laat de dingen komen zoals ze komen, want alles heeft een reden. Soms minder snel als je zou willen. Ook die burn-out die me volledig verraste na het opzeggen van mijn baan, heb ik liefdevol omarmd. En nu doe ik alleen maar waar mijn kracht ligt en waar ik intens blij van word; voelen, verbinden en liefde geven.

In mijn zoektocht naar een lichter en gelukkiger leven heb ik de afgelopen 25 jaar alles gedaan en geprobeerd wat je maar kan bedenken; meditatie, yoga, mindfulness, healing, reiki, retraites, diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Alles wat ik hier geleerd heb in combinatie met mijn eigen (zakelijke) ervaring en levenswijsheid maken mij tot een veelzijdige coach, die je op een liefdevolle manier snel tot de kern laat komen.

Wil je kennismaken of meer weten over mijn coaching of empowerment trainingen? 

06-26 89 4255 | Info@baukjetenherkel.n

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF