EMPOWERMENT TRAININGEN

Samen met een bevlogen team GameChangers bied ik diverse Empowerment Trainingen om mensen en bedrijven hun oneindige kracht en potentieel te laten ervaren. Door je bewust te maken wie je bent, wat je verlangens zijn, maar ook wat je tegenhoudt om stappen te zetten en zo je vleugels te ervaren.

In onze trainingen maken wij gebruik van eeuwenoude empowerment tools zoals ijsbaden, pijlen breken, staalbuigen en over hete kooltjes lopen. De toegankelijke communicatietool Mapstell wordt ingezet om meer begrip en betere communicatie te creëren in een wereld waar we allemaal zo verschillend zijn. 

'EVERYTHING YOU WANT IS JUST OUTSIDE OF YOUR COMFORTZONE'

Deze trainingen worden gegeven aan bedrijven, scholieren, jongeren en eenieder die zijn oneindige kracht en potentieel wil ervaren met meer regie, impact en (werk)plezier.

Omdat wij iedereen de kans willen bieden hun eigen potentieel te ervaren en benutten, investeren wij 20% van de omzet in trainingen voor stichtingen en jongeren die minder kansen hebben gehad in hun leven.

Ook benieuwd wat we voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? 

Ik denk graag met je mee.

Uiteraard kun je mij ook bereiken via: 
Telefoonnummer: 06-26894255
E-mail: Info@baukjetenherkel.nl

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding sessie, een persoonlijke ontwikkelingstraining, transformerende ervaringen of wil je gewoon een onvergetelijke dag beleven?

Wij bieden diverse empowerment trainingen met verschillende intenties en doeleinden:

_MG_1976

'EVERYTHING YOU WANT IS JUST OUTSIDE OF YOUR COMFORTZONE'