COMMUNICATIE TRAINING MAPSTELL

In deze communicatietraining ga je op reis in een wereld waarin we allemaal verschillend zijn. Je wordt bewust van eigen gedrag, hoe je de wereld waarneemt en hoe je erop reageert. Deze inzichten nodigen je uit om in de wereld van anderen te stappen en elkaar beter te begrijpen. Hierdoor leer je je gedrag bewust in te zetten met een positieve impact op je relaties, samenwerking en je werk en persoonlijke geluk.

MapsTell is een toegankelijke en bruikbare tool gebaseerd op het DISC-model. Het geeft je inzicht in jouw gedragsprofiel. In ‘De Wereld Van Verschil’ word je bewust van je eigen gedragsstijlen en patronen. Met elkaar beweeg je over de mat en bespreek je elkaars PersonalMap. Dit creëert een dialoog die leidt tot meer begrip en een betere verbinding.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, een betere samenwerking binnen je organisatie, hogere output of het verbinden van je team met organisatiedoelen, MapsTell helpt je daarbij. Veel plezier op je reis!

'De Wereld van Verschil maakt praten over gedrag toegankelijk!'

OPEN INSCHRIJVING TRAINING MAPSTELL:

  • 17 oktober van 09.30 – 17.30 uur
  • Locatie: Brielsche Aap in Brielle
  • Kosten: € 550,- (ex BTW)

Inclusief Mapstell scan (t.w.v. €110,-), lunch, snacks en drankjes.

Maximaal 10 personen.

REVIEWS

“Deze training is echt een aanrader als je mensen of teams op een luchtige maar effectieve manier inzicht wilt geven in elkaars overtuigingen en communcatievoorkeuren voor een effectievere samenwerking met meer resultaat. Baukje’s energieke, humorvolle en oordeelloze begeleiding zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en zich kwetsbaar durfde op te stellen wat tot mooie inzichten leidde.”

Raffi Balder – Horti Heroes

'EVERYTHING YOU WANT IS JUST OUTSIDE OF YOUR COMFORTZONE'