TRAINING PIJLBREKEN

In deze persoonlijke ontwikkelingstraining en/of teambuilding zet je je beperkende overtuigingen om in bekrachtigende overtuigingen.

Ervaringen uit het verleden vormen ons gedrag en denken. We zijn geconditioneerd door de maatschappij, school, vrienden en familie om op een bepaalde manier te denken en te handelen. We vertonen vaak gewenst gedrag om er zoveel mogelijk bij te horen, waardoor we steeds verder van onszelf af komen te staan. Maar we kunnen zoveel meer zijn… 

“Ik kan dit niet”, “ik ben niet goed genoeg” of “dit is niet mijn talent”. Welke beperkende overtuigingen heb jij in het verleden gecreëerd?

Wat zijn de dingen die je wilt loslaten en welke lessen kun je gebruiken om je gewenste toekomst te creëren?

Breek een houten pijl met het zwakste punt van je lichaam, je keelholte, en ervaar dat de enige limiet in je geest zit en nergens anders.

'Turning limiting beliefs into empowering beliefs'

OPEN INSCHRIJVING TRAINING PIJLBREKEN:

– 26 september van 09.00 – 17.00 uur in xx

Kosten: € xx,- (inclusief lunch en boek VLEUGELS)

REVIEWS

“Een onvergetelijke ervaring. Het doorbreken van de pijl voelde letterlijk als een doorbraak in mijn leven. Ik voel me nu krachtiger dan ooit.”

Lotte

“Ik moest echt uit mijn comfortzone stappen om die pijl met mijn belemmerende overtuigingen te durven breken, maar de beloning was groot!”

Simone

 

'EVERYTHING YOU WANT IS JUST OUTSIDE OF YOUR COMFORTZONE'