ECHTE AANDACHT

Echte aandacht ga je op deze website niet vinden. Wil je de kracht van echte aandacht zelf ervaren? Wij komen graag langs voor een goed gesprek. 

Mocht je toch meer willen weten over de Echte Aandacht BV? Lees hieronder verder.

In deze tijd waarin medewerkers fysiek (en emotioneel) ver van elkaar en het bedrijf verwijderd zijn, zijn verbinding en echte aandacht belangrijker dan ooit. Mensen en organisaties kunnen niet groeien zonder. In organisaties zal bewuste aandacht voor relaties, klanten en collega’s extra diepgang en betekenis geven aan de kwaliteit van werk en functioneren.

Maar échte één op één aandacht krijgen we niet vaak. In de snelheid van ons bestaan nemen we vaak niet de tijd om echt naar elkaar te luisteren. Op het moment dat iemand met alle aandacht naar je luistert, voel je je gehoord en gezien. Dit levert mooie inzichten, meer helderheid, betrokkenheid en zelfs meer (werk)geluk op.

Maar ook voor de organisatie als geheel levert echte aandacht veel op. Het écht zien en waarnemen van de organisatie als mens met al haar dynamieken en tegenstrijdigheden, levert uiteindelijk een gezonde balans en hierdoor meer flow en groei op.

Echte aandacht BV gaat over:

• Het zien en gezien worden van medewerkers, leiders en klanten.
• Er echt zijn als gesprekspartner.
• Het zien en waarnemen van de organisatie als mens met al haar facetten en dynamieken.
• Een gezonde balans creëren tussen het hart en het hoofd, de menselijke en zakelijke doelen, luisteren en vertellen, kaders stellen en ruimte geven etc.
• Kwetsbaarheid.
 

Wat levert Echte Aandacht op?

• Zelfredzaamheid en potentieel van medewerkers verhogen
• Gezonde medewerkers en organisaties
• Meer flow en groei
 

Wat wij bieden:
– Echte aandacht voor medewerkers in de vorm van een gift in een 30 min online gesprek.
–>Inzicht in behoeftes en verlangens medewerkers (anoniem).
–> Gemotiveerder en meer betrokken personeel.                                                                                               –> Een gezonde organisatie, meer in verbinding en met betere resultaten.


– Echte aandacht programma’s/interventies voor organisaties, teams en leiders voor een gezonde balans en meer flow.

Wij hebben hiervoor talloze inspirerende en praktische werkvormen, die we op basis van de specifieke klantbehoefte kunnen inzetten. Dit doen we altijd in co-creatie met de klant voor een optimaal resultaat.  

PastedGraphic-3

Wil je een afspraak maken of wil je meer weten over ons aanbod van coaching, trainingen of echte aandacht?

Uiteraard kun je mij ook bereiken via: 
Telefoonnummer: 06-26894255
E-mail: Info@baukjetenherkel.nl